SC Unitas'30 JO13-2 Wint 3 prijzen in één seizoen !

Unitas'30 JO13-2
Unitas'30
15-06-2018
1e

Vrijdagavond 15 Juni was het dan zover. Onze, en nu echt, laatste afsluiter van een fantastisch seizoen. Zowel sportief gezien, als op alle andere vlakken!

 

Het thuistoernooi voor de 012&O13 vond plaats op sportpark de Lage Banken. Mooi weer en een goede groep jongens. En niet te vergeten ons niet uit te putten werkpaard Melissa! Er stond ons buiten het belangrijkste (plezier) eigenlijk nog maar één ding te doen. Bij winst van dit toernooi hadden we namelijk iets bereikt wat geen enkel ander team bereikt heeft dit jaar, 3 prijzen in 1 seizoen tijd!
 

We kregen in de loop van de week wat afmeldingen natuurlijk. Zo konden Tarik, Iliass, Adesh en Aaron niet bij dit spektakel aanwezig zijn. Dus gingen we driftig op zoek naar invallers. Het was een D-Toernooi, dus dat was lastig. 12-1 en 2 waren al bezet. Zo kwamen we bij een aantal vedettes van JO13-1 uit. Ook geen straf, met Jason, Lars, kleine terriër Stan en onze eigen Arda Turan: Necati. Dank aan deze jongens dat ze ons uit de brand geholpen hebben.

 

De eerste wedstrijd wonnen we wat fortuinlijk van DSE JO13-1. Een klein schoonheidsfoutje van de keeper, na een ''zo bedoelde'' corner van gastspeler Jason, 1-0. Wedstrijd 2 tegen UVV liep wat lastiger, maar werd 2-0 in het voordeel van de Geel-Zwarten. 6 uit 2 dus. Wedstrijd 3, tegen onze eigen JO13-3, werd klinkend afgesloten met een 5-0 zege. ''Dit kon haast niet meer mis'', waren de wijze woorden van onze eigen Lamborghini Mathijs. Dit keer sloot ik me er wel bij aan..

 

Goed. De buit was al ver binnen. Voor de 3e keer het podium betreden was in zicht. Er moest alleen nog even gewonnen of gelijk gespeeld worden tegen JEKA O13-4. Met deze ploeg hadden we nog een appeltje te schillen. En dit zouden we doen met onze gekke keepert Danish in de spits, en de kleinste man van ons midden, tevens het hele seizoen een aanvoerder die op de juiste momenten met de vuist op tafel sloeg (zegt ie zelf..) in de goal. Centrale verdediger Lars was in de rol van aanvallende middenvelder.

 

''Danish, je krijgt een frietje als je scoort, dat geloof ik never nooit'', zei trainer Rick. Maar toch .. een lange bal van keepende aanvoerder Ivar, in een boog naar de snelle Stan, die hem breed legt om vervolgens koelbloedig binnengetikt te worden door : Jawel, DANISH! Het sportpark ontplofte. En de door vele zwaar bekritiseerde opstelling ontpopte zich tot een ware meesterzet.. 1-0 !

 

Dit alles betekende voor ons dus weer een kampioenschap. Voor de 3e keer juichen, wat was dit mooi ! Vol lof gingen ze op de groots georganiseerde huldiging van Boegbeeld Maurice af. Beker 3 was een feit. Na wat onderling te drinken en gezellig praten, zat het er dan echt op. Mitch en ik ( Rick ) hebben een geweldig jaar gehad met deze fantastische groep. Trainer Rick plakt er nog een jaar aan vast, aan de contracteisen kon nét worden voldaan. Mitch gaat op voor zijn master en gaat een soort taxibedrijf worden, want hij moet hiervoor het hele land door. Voor hem houdt het dus voorlopig eventjes op. Leider Ramon, die als een ware Pep Guardiola de touwtjes in handen kan nemen, gaat ook nog een jaar met deze toppers mee !

 

Ook aan de ouders grote dank voor het rijden en de goede support, zonder jullie was dit ons niet gelukt. Toppers !

 

Rick, Mitch & Ramon

JO13-2 aan de top !

 

Verslagen

Terug naar boven