Terecht gelijk spel Unitas’30 JO15-5 – DSE JO15-2

Unitas'30 JO15-5
DSE JO15-2
26-05-2018
1 - 1

Scheidsrechter:   S. (Sander) Witteveen
Op zaterdag 26 mei stond er weer een mooie gelijkwaardige wedstrijd op het programma voor Unitas’30 JO15-5: de laatste competitie wedstrijd thuis tegen DSE JO15-2.

Door blessures misten we vandaag Sam en Boaz. Maar we kregen hulp van Haijk.
We begonnen met Indy in de goal , Emre, Stijn, Jamie en Jef. Shay, Cas en Gijs op het middenveld en Jacco, Niels en Pieter in de voorhoede. Haik, Levi en Thijs zouden later deze wedstrijd invallen.

Het bleek echt een waardige afsluiter van de competie te wezen. Onze toppers moesten tropische temperaturen op het kunstgras doorstaan. Er werden extra drink pauzes in gelast.
De wedstrijd ging de hele wedstrijd gelijkwaardig op. De inzet was doorgaans over de hele wedstrijd super. Zeker gezien de temperatuur. In de eerste helft werden er kansen aan beide kanten gecreerd, de grootste was voor Unitas’30. Maar beide partijen wisten niet te scoren.

Na rust was het spelbeeld het zelfde. DSE wist als eerste te scoren. Maar niet al te lang daarna wist Unitas door een goede combinatie ook de 1-1 te maken.

Daarna werden er nog een paar kansen gecreerd, met weer de grootste voor Unitas’30. Maar ook die van DSE was niet gering. Maar het lukte geen van beide partijen de winnende goal te maken. Gezien het spelbeeld was 1-1 ook de meest terechte uitslag.

Al met al dus een mooie afsluiter van de competitie.
 

Verslagen

Terug naar boven