Nieuwe hoop voor Unitas JO13-6 tegen DIOZ JO13-1

DIOZ JO13-1
26-05-2018
0 - 2

Scheidsrechter:   R. (Robin) Sprenkels
Na een loodzware competitie hadden we vandaag onder tropische omstandigheden de laatste competitiewedstrijd tegen de tweedejaars JO13-1 voetballers van DIOZ.

In de eerste helft stond de organisatie van DIOZ erg goed en ook was het duidelijk dat zij minder last hadden van de warmte. Ze combineerden goed en het enige antwoord dat Unitas had was de bal onderscheppen en naar voren schieten in de hoop dat de spitsen de bal zouden kunnen bemachtigen. Twee keer kon de verdediging de bal helaas niet goed wegwerken en ook sluitpost Robbie kon de bal niet bemachtigen, dit leidde tot de stand van 0-2 bij rust.

De tweede helft verliep aanmerkelijk beter. Iedereen zette de schouders eronder en duels werden feller in een ultieme poging om toch een goed resultaat te halen. Het middenveld ging meer combineren en ook kwamen er regelmatig impulsen naar voren. Daarnaast werden er gaten voor elkaar dichtgelopen en kwam iedereen, zo goed als ze konden, ook terug om mee te verdedigen. Helaas lukte het niet om te scoren maar dat lukte de tegenstander ook niet meer. Stand tweede helft 0-0, eindstand 0-2. Op basis van de tweede helft hebben we de potentie gezien die het team heeft, helaas is dat er in de tweede helft van het seizoen te weinig uitgekomen.