Unitas'30 JO13-5
19-05-2018
4 - 0

Scheidsrechter:   R.A.C. (Ronnie) deKeijzer
Zaterdag was de wedstrijd in Bergen op Zoom bij MOC JO13-5. MOC is een van de hoger geklasseerde teams. Voor deze wedstrijd hadden we een extra gastspeler Laurens.
MOC was deze wedstrijd sterker. Ze hadden een paar grote fysiek sterke spelers. Dat zien we vaak in de competitie, dat de helft van de tegenstander een jaar ouder is dan onze spelers.

Toch hield Unitas redelijk stand. We verdienden een aantal corners en er waren mooie combinaties en akties. Maar tot een Unitas doelpunt kwam het niet.

Onze keeper Jesse had een aantal goede reddingen. We gingen met een 1-0 achterstand de rust in. Een schot van afstand, niet houdbaar. Na de rust liep MOC uit want ze maakte nog wat doelpunten.
4-0. Op het laatst van de wedstrijd brak onze spits Lars nog door de verdediging. Helaas werd zijn doelpoging nog net voor de lijn weggetikt.

Hopelijk lukt het de volgende wedstrijd wel een doelpunt maken.