Bavel JO9-1
Unitas'30 JO9-1
08-05-2018
vervallen

Afgelopen week speelden wij twee wedstrijden voor de competitie. Op dinsdag avond tegen Bavel JO9-1 en op zaterdag tegen TSC JO9-1.

Tegen Bavel ging het in het begin van de wedstrijd tergend langzaam. Wij wandelden over het veld alsof wij de avond vierdaagse aan het lopen waren ...... Na de eerste time-out kwam er wat meer spirit in ons team waardoor wij goed terug kwamen na een 2-0 achterstand. Wij gingen de rust in met 2-2. Na de rust werden werden er veel fouten gemaakt die allemaal afgestraft werden met doelpunten, binnen 8 minuten stond het alweer 5-2 voor Bavel. Wat Unitas kan kunnen wij ook dacht Bavel en zij begonnen aan hun fouten reeks en daardoor konden wij terug komen in de wedstrijd en maakten kort achter elkaar 5-3, 5-4 en de 5-5. Bavel was knock-out, wij kregen nog goede kansen op de 5-6 maar helaas viel het doelpunt toch nog aan de kant van Bavel. Het was een echte pupillenwedstrijd met veel foutjes en veel doelpunten :).
Op naar as zaterdag.

Zaterdag speelden wij weer lekker vroeg tegen TSC JO9-1, Luca was er vandaag helaas niet bij. Wij hadden in de najaarscompetitie ook al tegen TSC gespeeld en toen was de eerste helft heel goed van onze kant maar in de tweede helft werden wij helemaal weggespeeld door deze jongens. Vandaag in de eerste helft hetzelfde spelbeeld, wij speelden prima, kregen enorm veel kansen en scoorden hieruit maar vijf keer. Met de rust stond het 5-1 voor ons. Door vele kansen te missen kregen wij het in de tweede helft heel erg moeilijk. TSC zette goed aan en wij lieten dit toe! Het spelbeeld was helemaal omgedraaid en binnen no-time stonden wij weer gelijk met 5-5. Daarna werd het ongelooflijk spannend en scoorden wij toch nog de 6-5. Dit was ook gelijk de eindstand. Wij waren heel erg blij met deze overwinning en ook in de penalty reeks scoorden wij bijna allemaal, prima jongens!