Unitas’30 JO15-5 kan niet scoren tegen Beek Vooruit JO15-7

Beek Vooruit JO15-7
Unitas'30 JO15-5
19-05-2018
0 - 0

Scheidsrechter:   C (Christ) vanBeek
Op pinksterzaterdag 19 mei stond een mooie gelijkwaardige wedstrijd op het programma voor Unitas’30 JO15-5 uit tegen Beek Vooruit JO15-7.

Door het pinksterweekend en blessures misten we vandaag Thijs, Sam en Boaz. De voet van Niels was vooraf ook nog twijfelachtig. Daarom hadden we de hulp ingeschakeld van Haijk en Tom. Maar ook Beek Vooruit had dezelfde problemen en had ook hulp ingeschakeld.
Wij begonnen met Levi , Emre, Stijn, Jamie en Indy in de achterhoede, Jef, Cas en Gijs op het middenveld en Jacco, Shay en Pieter in de voorhoede. Niels, Haik en Tom zouden later deze wedstrijd invallen.

Wederom was er vooraf duidelijk uitgelegd dat papier geduldig is, en winst vooral te behalen is door een hele goede inzet. Na het fluit signaal leek deze boodschap toch niet helemaal goed aangekomen. Wellicht duurt het seizoen voor een aantal spelers te lang.. De wedstijd was wel in balans, speelde zich voornamelijk op middenveld af, met hier een daar een spelden prikje. Maar er ging veel fout in de passing, en de man dekking. Gelukkig maakte Beek Vooruit ook fouten en kon onze stabiele achterhoede al het gevaar ongedaan maken. Zo bleef het tot de rust 0-0.

Na de rust kwamen we wat beter uit de start blokken. Er werd meer gecombineerd. We kregen twee hele grote kansen: een bijna 1:1 situatie en een echte 1:1 situatie. Maar in beide gevallen wisten we niet te scoren. Maar ook Beek Vooruit kreeg een mooie kans: keeper levi wist het schot met een katachtige duik gelukkig te pareren en de bal ketste via de lat terug het veld in.

Na 70 minuten voetbal wisten beide partijen niet te scoren en is de eind uitslag 0-0. Al met al hadden we een licht veld overwicht, maar als je niet weet te scoren kun je niet winnen.
 

Verslagen

Terug naar boven