JO 13-6: Is de gifbeker nu echt helemaal leeggedronken?

14-05-2018
5 - 3

Scheidsrechter:   J.P. (Patricia) Elemans-Teuling
Beste volgers van JO 13-06

Het is niet te geloven wat vanavond gebeurde bij Seolto. Vol goede moed aan de bak om de strijd om de laatste plaats in deze competitie.
Het zou ons toch niet gebeuren dat we deze wedstrijd zouden verliezen? Prachtige omstandigheden: kinderen op veld, ouders op het terras. De start van de wedstrijd was voor Seolto die kans op kans creerde en de 1-0 hing in de lucht. Echter een goede counter via Tijn en uiteindelijk Tristan als eindstation leverde de bevrijdende 0-1 op. Eindelijk een voorsprong die we konden gaan verdedigen.
We waren nog in een roes toen de aftrap genomen werd en binnen 10 seconden stond het weer 1-1. Hoge bal door iedereen gemist, echter niet door de spits van Seolto.
Niets aan de hand, echter Seolto gaf dit vleugels. Snel volgde de 2-1 en 3-1 voor de drinkpauze.
Uit eindelijk wist Tristan uit een corner een mooi schot te produceren, waardoor het 3-2 stond vlak voor rust. Niets aan de hand. Wederom vanaf de aftrap nam Seolto het initiatief. Enkele kansen werden goed gered, echter onze keeper Robbie raakte geblesseerd en kon niet verder. Via een noodoplossing ging Tijs keepen. Ook hij hield zijn doel goed schoon, totdat Seolto een voorzet gaf die ze niet konden missen 4-2 bij rust.
Ongeloof, verdriet, teleurstelling, alles kwam voorbij. In de rust de rust gepakt om de ploeg weer bij elkaar te rapen en een ander team het veld in te sturen. Meer strijd en beter met de kansen omgaan was het motto.
Dit ging goed. Kans op kans werd gecreerd, echter de bal werd bestuurd door een drone, waardoor deze elke keer naast of over het doel vloog. Seolto heeft in de 2e helft 1 kans gehad en deze werd benut, 5-2. Het leek of een afstraffing zou volgen. Nogmaals werden de ruggen gerecht en leidde dit tot een goal van Max, na 3 pogingen vooraf in dezelfde aanval. Uiteindelijk de ban gebroken. 5-3 eindstand.
In de 2e helft ontzettend hard gewerkt, waardoor we deze met een gelijkspel hebben afgesloten. Gelukkig zijn we wel winnaar geworden en staan we bovenaan, als je de ranglijst omdraait. Met deze instelling zijn we van het veld gegaan en hebben we nog genoten van een mooie lente avond. Wel een mooie wedstrijd gezien, echter met de verkeerde uitslag.
Wil je dit meemaken, kijk op de site en ben erbij. Je hebt iets gemist als je er niet bij bent geweest!
Of de gifbeker nu helemaal leeg is weten we niet, gaan we a.s. zaterdag weer ervaren. Kijken of we de koppositie vanuit de onderkant van de ranglijst vast kunnen houden!