Noordhoek JO9-1
Unitas'30 JO9-2
28-04-2018
2-7

Vandaag traden we aan tegen Noordhoek. Sem was nog op vakantie, voor de rest was het team compleet. Fabian stond er vandaag alleen voor met de coaching en zette het team op scherp voor de wedstrijd. Felle duels en voor elkaar vechten was de boodschap.
Dit werd direct goed opgepakt in het eerste kwart. De eerste 3 minuten ging de bal heel goed rond zonder Noordhoek de kans te geven in de wedstrijd te komen. Dit resulteerde dan ook in een verdiende 1-0 door Jayro. Het goede spel werd doorgetrokken daarna met zeer verzorgd voetbal en de echte wil om de bal terug te veroveren wanneer deze verloren werd. Mik en Luca lieten zien in de verdediging dat je de vrije man naar voren kunt inspelen en de aanvallers zo in stelling brengen. De 2-0 liet ook niet lang op zich wachten en wederom was het Jayro die de kans goed afrondde. In het tweede kwart werd het goede spel doorgetrokken waarin Jayro een zuivere hattrick volmaakte en Yaniek en Thijn de stand naar 5-0 tilden. Noor stond ondertussen goed te keepen en zorgde er continu voor dat de ballen snel werden ingespeeld naar de verdedigers waar de ruimte was. Er moest maar 1 tegengoal worden geïncasseerd waarmee de ruststand op 5-1 werd bepaald.
In de tweede helft kwamen we wat anders te staan door de wisselingen. Beau kwam op zijn vertrouwde plek achterin te staan en was vandaag kopsterk door een aantal hoge ballen van de keeper weg te halen.
De doelpuntenproductie was iets minder maar Thijn en nogmaals Jayro maakten nog 2 doelpunten waarna Noordhoek de eindstand met nog een tweede tegentreffer op 7-2 bepaalde.
Wat een fantastische wedstrijd jongens en meisje! Supergoed gespeeld en dit smaakt naar meer! Op naar de volgende competitiewedstrijd waar we hopelijk weer dit goede spel kunnen opbrengen.