VOAB JO9-1
14-04-2018
4-5

Scheidsrechter:   Spelbegeleider/Ouder (S)
Vandaag speelden wij tegen VOAB JO9-1. Vorige week was het tegen houden bij Jeka. Aanvallend konden wij toen niet veel brengen. Jeka is een goed team met jongens die duels kunnen winnen en technisch ook goed zijn. Op deze leeftijd is grootte en kracht een prima wapen om wedstrijden te winnen. Een deel van onze jongens hebben wel de kracht maar de andere hebben dat nog niet tegen goede en sterke tegenstanders. Dit is niet erg, want als voetballer moet je dan slimmer worden zoals meer bewegen, sneller handelen, beter samen werken in duels en een goede wedstrijdmentaliteit hebben. Maar dit gaan jullie hopelijk allemaal proberen te doen want er zit genoeg kwaliteit in ons team voor de toekomst. Tegen VOAB speelden wij een rommelige wedstrijd maar dit was ook zo voor VOAB. Wij begonnen wel beter aan de wedstrijd dan in het vriendschappelijk duel na de winterstop tegen VOAB. Vandaag scoorde VOAB het eerste doelpunt maar wij creeerden zelf ook goede kansen en schoten er drie achter hun keeper. Ruststand 3-1. Na de rust waren wij het even helemaal kwijt, fout op fout en binnen 10 minuten stond VOAB met 3-4 voor. Hierna werd het nog spannend, wij maakten de 4-4 en daarna viel helaas toch nog de 4-5 in het voordeel van onze tegenstander. Jammer, maar wij moeten weer door naar de volgende wedstrijd. Uit in het stadion van RBC. Positiviteit en strijd zullen wij as zaterdag zeker nodig hebben tegen deze tegenstander. Op naar een goede trainingsweek jongens!