Unitas JO13-1 neemt 3 punten mee uit Papendrecht

Papendrecht JO13-1
Unitas'30 JO13-1
14-04-2018
0 - 4

Scheidsrechter:   F. (Fabian) Koot
Na de overwinning van vorige week tegen naaste belager Wieldrecht moesten de mannen vandaag hun koppie erbij houden in de uitwedstrijd tegen Papendrecht.
Voorafgaan aan de wedstrijd was bekend geworden dat Wieldrecht verloren had van ASWH en dat Unitas bij een overwinning 3 punten uit zou kunnen lopen.
Tegen de spelers was voorafgaand aan de wedstrijd niets gezegd.
Unitas ging voortvarend van start want binnen 30 seconden was het al raak. Vanaf de aftrap ging de bal terug bij Papendrecht, Jip jaagde goed door tot in de zestien en de tegenstander werd hier zo zenuwachtig van dat hij de bal in de voeten van de mee opgekomen Milan legde, hij legde aan en krulde de bal in de verre hoek binnen 0-1. Een droomstart voor Unitas.
Na dit voortvarende begin brak er een mindere fase aan. Het werd bijna 10 minuten terug gedrongen en de thuisploeg zocht de aanval op jacht naar de aansluitingstreffer.
In de 12e minuut resulteerde dit offensief bijna in een treffer. Uit een corner ging een schot via een been van een speler van Unitas naast. Nadat de rood-zwarte storm was gaan liggen rechtte Unitas de rug en kwam het weer beter in het spel. Na 18 minuten gaf Jason een schitterende steekpass op Jip, hij liep alleen op de keeper af maar het schot ging naast.
Even later was het Arda die als een ware Alberto Tomba in zijn beste dagen langs de achterlijn slalomde en de bal opzij legde op de opgekomen Tariq die onberispelijk raak schoot, 0-2.
Vijf minuten voor rust ging Stan er op links vandoor, Arda zag dit en bediende Stan met een diepe bal op maat, de keeper kwam uit en Stan lobde de bal over de uitgekomen keeper, 0-3.
In de eerste minuut na rust werd de bal diep gegeven door Papendrecht maar Sulo was bij de les en graaide de bal net op tijd weg voor de voeten van de tegenstander.
Papendrecht beperkte zich verder tot het maken van overtredingen en probeerde Unitas het voetbal onmogelijk te maken. Maar Unitas liet zich niet gek maken.
In de 8e minuut legde Arda aan voor een vrije trap van 25 meter. Hij keek even met zijn timmermansoog en legde de bal in de linkerhoek. De keeper was echter op zijn hoede en het schot spatte uiteen op de handen van de keeper en vervolgens op de lat, de bal kwam terug het veld in maar Stan wist de rebound niet te benutten.
Vier minuten later zette Necati met een steekpass Tariq vrij voor de keeper, maar helaas ging het schot naast.
In de 22e minuut gaf Jason de bal diep op Milan, hij tikte de bal opzij en Tariq schoot de bal in de korte hoek tegen de touwen, 0-4.
Drie minuten voor tijd kwam Unitas er met een goede counter uit. Milan gaf voor, maar net iets te hoog voor Stan.
Al met al weer een goede overwinning van de mannen op deze zonnige zaterdag.
 

Verslagen

Terug naar boven