JO 13-6: in 10 minuten na rust gebeurde alles!

Grenswachters JO13-1
Unitas'30 JO13-6
14-04-2018
5 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Beste volgers van de JO 13-6,

Wederom kan dit verslag vrij kort zijn. mooie lentedag; uit naar het meest zuidelijke puntje van West-Brabant, nl. Putte, vv grenswachters.
De tegenstanders hadden de afgelopen weken monsterzeges behaald en we waren dus gewaarschuwd.
In de eerste helft hebben we een onrustige partij voetbal gezien. veel heen en weer; het leek op kick and rush.
We kwamen ongelukkig op achterstand door een goede voorzet, die meerdere keren door onze verdedigers werd gemist, waardoor de spits kon inschieten.
Tot aan de rust ging het spel op en neer. De tegenstander kreeg een paar grote kansen, maar die werden goed gestopt door onze keeper Robbie.
In de rust stond de welverdiende ranja klaar en we gingen begin 2e helft er tegenaan. Dit dacht de tegenstander ook. Binnen een minuut werd het 2-0. Was de wedstrijd gespeeld? Gelukkig niet. De doelman van de tegenstander hielp ons bij een afstandsschot. De keeper kon de bal niet goed verwerken, waardoor de aansluitingstreffer gescoord kon worden.
We dachten dat we hiermee de wedstrijd konden kantelen. Helaas; binnen 10 minuten werden 3 goals gemaakt en was de wedstrijd gespeeld.
Daarna voelde het veld en de bal zwaarder en zwaarder, waardoor we ver achteruit moesten. Bij de tegenstander was de energie inmiddels ook een beetje weg, waardoor er geen gevaarlijke kansen meer ontstonden. Het was op het einde meer tegen houden, dan te komen tot aanvallen.
De meivakantie is aanstaande, waardoor we de komende week geen wedstrijd hebben. Daarna hebben nog een mooie reeks te gaan, tegen tegenstanders die gaan strijden om de middenmoot. kom dat zien. het is wel meer uit dan thuis! Tot de volgende keer, uw reporter
 

Verslagen

Terug naar boven