Halsteren JO13-4 net een maatje te groot voor Unitas JO13-6

Halsteren JO13-4
Unitas'30 JO13-6
11-04-2018
6 - 3

Scheidsrechter:   MCJ (Rien) Bakx
Op een mooie woensdagavond reisden we af naar Halsteren voor een midweekse competitiewedstrijd tegen de plaatselijke JO13-4. Het was mooi weer en Unitas had er zin in. Een minpuntje was dat er enkele geblesseerden waren maar met invaller Pascal hadden we toch een wisseltje erbij.

Vanaf de start was het duidelijk dat Unitas zijn huid duur ging verkopen en het spel golfde op en neer. De verdediging stond goed en ook het middenveld bleef zich goed aanbieden waardoor er diverse aanvallen konden worden opgezet. Toen, helaas, toch de eerste goal van Halsteren uit een onverwachte situatie. Maar, vanaf dat moment ging Unitas er de schouders onderzetten en slechts een paar minuten daarna maakte Thijs voor Unitas de score weer gelijk, 1-1. Toen volgde een periode waarin Unitas het wat moeilijker kreeg en de keeper samen met de verdediging hard moesten werken om de eigen goal leeg te houden. Helaas lukte dat 1 keer niet waardoor Halsteren de 2-1 aantekende. Maar, wederom, bijna direct daarna een mooie aanval van Unitas over meerdere schijven, de bal komt vervolgens weer bij Thijs die opnieuw de keeper van Halsteren verschalkt, 2-2 en rust.

Na de rust volgde het cornerkwartier van Halsteren. Het was duidelijk dat dit team hierop had getraind want in korte tijd wiste ze drie keer te scoren vanuit een hoekschop situatie. Als neutrale toeschouwer zal dat wel mooi zijn geweest om te zien… Maar helaas waren wij niet neutraal.

Daarna volgde nog een doelpunt van Halsteren waarna de jongens van Unitas in de laatste 5 minuten nog alles op alles zetten om ook een laatste doelpunt te maken. Dit lukt na een rush van Raf weet de keeper zijn schot te blokken, de bal valt, hoe kan het ook anders, voor de voeten van Thijs en die twijfelt niet en laat voor de derde keer het net bollen, Hattrick! Eindstand 6-3 voor Halsteren maar een hele leuke wedstrijd waarin door iedereen hard is gewerkt voor elkaar. Top jongens!
 

Verslagen

Terug naar boven