Unitas’30 JO15-5 biedt goed weerstand tegen Zundert JO15-2

Unitas'30 JO15-5
31-03-2018
2 - 0

Scheidsrechter:   E. (Enock) Ibata-Bongelima
Zaterdag 31 maart stond de competitiewedstrijd van Unitas’30 JO15-5 uit tegen Zundert JO15-2 op het programma.
Op deze zonnige paaszaterdag morgen, stond Unitas’30 klaar voor de nieuwe uitdaging. Op papier was Zundert veel sterker dan Unitas’30. Er zou vandaag dus op karakter gespeeld moeten worden en dat gebeurde ook....

De 1e 10 minuten ging de wedstrijd gelijk op. Na 10 minuten begon Zundert iets meer aan te dringen, maar wist niet echt gevaarlijk te worden. Opeens kregen we een vrij schot, hun keeper verstapte zich en was te laat om naar de bal te kunnen duiken. Maar helaas ging het schot naast. Maar bij Zundert konden ze ook schieten. Er waren al een paar keer ongevaarljke schoten op goal geweest. Maar rond de 30e minuut stond onze keeper iets te ver uit zijn goal, met de zon in zijn gezicht. Een speler van Zundert kreeg de bal op 20 meter, zag dit en schoot de bal fraai net over hem heen. Helaas 1-0.
In de tweede helft ging het spelbeeld nog steeds gelijk op. Unitas’30 kreeg zijn kansen, maar wist deze net niet te benutten. Zo was er een schot tegen de paal. Onze toppers waren er duidelijk op uit om de tegengoal te willen maken. Maar door deze drive, verloren ze tegen het einde de verdedigende taak een keer uit het oog en kon Zundert de 2-0 maken. Maar onze toppers bleven door strijden, maar de stand bleef 2-0.

Terugkijkend op de wedstrijd is er met zeer veel passie en strijdlust gevoetbald, waarvoor iedereen complimenten verdiend.

Smet op de wedstrijd was dat Sam 1 minuut voor het einde van de wedstrijd zijn sleutelbeen brak door een van in een duel. We hopen dat dit herstel spoedig zal verlopen.