Unitas’30 JO15-5 hervindt zich tegen Sprundel JO15-2.

Unitas'30 JO15-5
24-03-2018
1 - 1

Scheidsrechter:   C.A. (Cees) Nouws
Zaterdag 24 April stond de derde competitie wedstrijd van Unitas’30 JO15-5 uit tegen Sprundel JO15-2 op het programma.
In dat team speelde een oude bekende die vorig jaar nog in ons eigen team speelde. Wat voor iedereen een leuk weerzien was.

Na twee zeer matig wedstrijden, stond onze toppers vandaag maar een doel voor ogen en dat was met grote inzet spelen, zodat met opgeheven hoofd aan het eind van de wedstrijd het veld zou worden verlaten.

Vanaf de eerste minuut leek deze mentaliteit bij iedereen aanwezig. Er werd op sportief niveau voor elk duel gestreden. De wedstrijd ging daarom ook gelijk op. Halverwege de eerste helft wisten we via een mooi zwabber schot de 1-0 te maken. Iedereen was terecht blij en deze treffer was een compliment voor het hele team. Met 1-0 gingen we ook de rust in.
Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde, over en weer werden kansjes gecreëerd, Sprundel zette ons wel iets meer onder druk maar er kwamen niet echt grote kansen. Dit is wederom toe te schrijven aan de goede inzet van iedereen. Maar toch wist Sprundel via een gelukkige bal de 1-1 te maken.
Het was zichtbaar dat onze toppers daar even van baalden en dat mag ook. Maar gelukkig pakten ze de strijd weer positief op en bleef het een gelijkwaardige sportieve wedstrijd tot het eind signaal.

Terugkijkend is de einduitslag 1-1 een terechte, want de wedstrijd was goed in balans. Al had het natuurlijk wel leuk geweest als we de 3 punten mee naar De Leur hadden kunnen nemen.