Eindelijk tegen Baronie

Unitas'30 JO9-1
Baronie JO9-1
10-03-2018
4-3

Scheidsrechter:   Beek, L. (Lars) van
Eindelijk mochten wij dan tegen Baronie JO9-1 voetballen. Deze wedstrijd was al drie keer afgelast maar vandaag ging hij dan eindelijk door :). Ons team was compleet, de warming-up ging prima en wij hadden zin om te beginnen. Wij speelden vandaag met echte buitenspelers. De taak van onze verdedigers was om snel de zijkanten in te spelen en voor het hele team was snel handelen en inspelen de opdracht vandaag. Ik moet zeggen dat ging al best goed en er werd als team hard gewerkt!
Sven (onze keeper) wordt elke week beter, hij had vandaag weer een aantal hele goede reddingen.
Tijs ontwikkeld zich heel goed, verdedigend ijzersterk maar ook meevoetballen gaat hem al prima af.
Diego kan heel goed voetballen, prima techniek en inzicht maar laat het nog te weinig zien maar dat komt wel goed.
Luca speelde voor de winterstop onder zijn kunnen maar de laatste tijd speelt hij fantastisch.
Pim kende in deze wedstrijd een slechte start maar herstelde zich goed en groeide uit tot een van de beste tegen Baronie.
Luuk en Ilja zijn belangrijk voor ons team, beide fysiek goed en snel en met scorend vermogen. Van hen verwacht ik ook al wat meer maar alleen door sterk te blijven trainen worden deze twee nog beter. En dat willen we natuurlijk!
Carlo heeft zijn speelstijl ook anders gemaakt. Voor de winterstop speelde hij veel voor zichzelf en kwam vaak in duels met zijn tegenstander waardoor hij veel balverlies had. Nu speelt hij in dienst van het team, maakt hierdoor goede acties en geeft assists en maakt ook nog altijd doelpunten.
Al met al, ik zie ontwikkeling bij de spelers en dat was ook te zien in deze wedstrijd. Het ging op en neer met vele kansen voor beide teams. Wij waren vandaag de gelukkigste en wonnen deze partij met 4-3.
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven