10-03-2018
0 - 0

Scheidsrechter:   Klaassen, Thomas
Beste volgers van de JO 12-3, euhhh inmiddels JO 13-6

De winterstop heeft uiteindelijk lang geduurd. Dit weekend startte pas de competitie. De spelers hadden sinds begin december geen competitiewedstrijd meer gespeeld. Bijna 3 maanden geen officiele wedstrijd. De zomerstop is bijna net zo lang. Jammer voor dit team, want ze willen graag wedstrijden spelen. Gelukkig kunnen we komende 10 weken aan de bak.
De wedstrijd tegen Welberg stond op het programma. Nieuwe competitie, nieuwe indeling. Altijd spannend hoe de eerste wedstrijd gaat.
Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de bezoekers. Aanval op aanval teisterde onze verdediging. Gelukkig hielden we stand. In de 2e helft van de eerste helft kwam de wedstrijd in evenwicht. Over en weer kansen. Ongelooflijk dat er geen goals vielen! Het had 2-2 of 4-4 kunnen zijn bij rust. Echter we waren blij met de 0-0 en alle kansen nog in de 2e helft.
De 2e helft was de wedstrijd nog meer in evenwicht. Elke aanval leverde voor beide teams kansen op.Het was wachten op de 1-0 of 0-1. Welberg was in de aanval en met een mooie steekpass kwam hun spits in stelling die scoorde. Echter de spits kwam terug uit buitenspel. Zowel scheidsrechter als grensrechter gaven dit een beetje laat aan. Buitenspel was het wel!
In de laatste 5 minuten kregen we nog een paar mooie kansen om uiteindelijk de punten in Etten-Leur te behouden. Dit zou echter teveel van het goede zijn geweest. Een mooie wedstrijd die eindigde in 0-0 en gezien het totale wedstrijdverloop de morele winnaar!
Oftewel we zijn weer begonnen en elke wedstrijd is spectakel! Dat beloven de teamleden van de JO 13-6! Kom kijken en mis niks de komende wedstrijden.