Groen-wit JO15-3 neemt revanche op Unitas’30 JO15-5

Groen Wit JO15-3
10-03-2018
1 - 5

Scheidsrechter:   Lauwen, Richard
Zaterdag 10 maart speelde Unitas’30 JO15-5 tegen Groen-wit JO15-3. Op papier een leuk vooruitzicht voor de toppers van JO15-5, want de vorige wedstrijd hadden we met 4-0 gewonnen. Maar resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Dat bleek vandaag maar weer eens. Groen-wit heeft een zeer gevaarlijke speler (nr 13) , die moesten we vandaag wederom goed vast zetten. Echter dit lukte vandaag niet zo als de vorige keer.

In de eerste helft, was Groen Wit veel aan de bal, maar kon alleen echt gevaarlijk worden door hun nr 13… En twee keer resulteerde dit een doelpunt.

In de tweede helft zouden we het tij nog kunnen keren. Eerst kreeg groen wit nog een paar goede kansen die er niet in gingen. Daarna scoorde wij na een diepte pass, de aansluiter: 1-2. Zou het dan toch nog kunnen. Maar een paar minuten later maakte Groen wit via hun nr 13 duidelijk dat ze de punten mee naar Breda wilden nemen: 1-3. Unitas’30 zakte in, speelde meer tegen zichzelf dan de tegenstander en kwamen er voetballend niet meer uit. Groen Wit bleef aandrukken en scoorde nog de 1-4 en vlak voor tijd werd het nog 1-5.

Een terechte overwinning voor hen en zeker niet geflatteerd. Onze man of de match: keeper Levi van Poppel: zonder hem zouden we met dubbele cijfers hebben verloren.