Tvc Breda JO9-1
Unitas'30 JO9-1
17-02-2018
2-3

Vandaag speelde Unitas'30 JO9-1 vriendschappelijk uit tegen TVC JO9-1 uit Tuinzigt / Breda. In het begin van het seizoen speelden wij ook al een keer vriendschappelijk tegen deze jongens en was de einduitslag 5-5, dit was toen een leuke pot. Vandaag speelden wij op een groter veld (E-veld) maar wel gewoon 6 tegen 6, dus konden onze jongens hun conditie testen. Ik moet zeggen die zag er goed uit. De tegenstander is ook lekker fel met een aantal prima en snelle spelers dus wij moesten zoals altijd er weer flink tegen aan. De wedstrijd golfde op en neer met prima kansen voor ons en de counters van TVC waren levensgevaarlijk. De jongens van TVC waren beter in het afronden van hun kansen en stonden daarom na een kwartier spelen met 2-0 voor. Wij bleven echter goed voetballen en hard werken waardoor wij na een prima aanval een tegentreffer scoorde: 2-1.
Na de rust was er een fase waar het heel rommelig werd in ons spel, veel balverlies en veel pijntjes bij onze jongens. We scoorde in deze fase wel twee doelpunten waardoor we op 2-3 voorkwamen. De laatste 10 minuten golfde het spel op en neer, 100% kansen voor ons en TVC. Onze keeper verrichtte in deze fase twee geweldige reddingen waardoor het 2-3 bleef. Het is goed om te zien dat wij erg blij zijn als we een keer winnen, klasse!