Unitas'30 JO12-4 (najaar)
SVC JO12-1G
09-09-2017
3 - 0

Zaterdag was de bekerwedstrijd tussen Unitas JO12-4 en SVC JO12-1. Voor de wedstrijd kregen we onze nieuwe voetbalshirts. Mooi bedrukt met onze nieuwe sponsor Loonbedrijf P.Martens.

We begonnen aan de wedstrijd in het vertrouwde 4-3-3 systeem.  SVC begon sterk en zocht de aanval. Ze kregen de bal een paar keer gevaarlijk voor onze goal.  Ook via een aantal corners. Toch kreeg SVC de bal er net niet in. Steeds zat er een Unitas speler tussen of voorkwam keeper Jens een doelpunt.
Maar na 10 minuten veranderde het spelbeeld. Unitas kwam steeds meer in de wedstrijd.  Het begin was voor SVC, na 10 minuten werden de clubs gelijkwaardig en na 20 minuten was Unitas het betere team.
Dat was ook het moment voor de 1-0. Pim kwam op links vrij en kon met de bal op de goal afrennen. Hij schoot de bal beheerst onder de keeper door 1-0.
Maar SVC gaf niet op. Net voor rust leek het 1-1 te worden maar het bleek hands en dus ging dat niet door.

Na de rust ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Unitas zocht de aanval op. Er werd al goed samengespeeld. Na een hoge voorzet naar de 2e paal kon Ralph helemaal vrij de bal inkoppen 2-0. Met een 2-0 voorsprong is het lekker voetballen. Lars werd goed aangespeeld en ging de verdediging voorbij op snelheid. Daarna werkte hij goed af op doel 3-0. De wedstrijd was beslist.