Einde bekerronde voor Unitas JO12-4 bij Gastel.

SC Gastel JO12-1
Unitas'30 JO12-4 (najaar)
16-09-2017
6 - 0

Zaterdag was de wedstrijd Gastel JO12-1 tegen Unitas JO12-4.  Bij winst zou Unitas door gaan in de bekercompetitie. Alle tegenstanders komen uit de klasse van Klundert. Klundert bleek een aantal klassen beter maar Standaarbuiten werd vorige week heel knap verslagen met 3-0.. Gastel bleek qua niveau precies tussen Klundert en Standaarbuiten in te zitten.

Voor rust konden we het nog best bijbenen. Floris en Timo coachte het elftal goed zodat we goed stonden opgesteld. Maar na een kwartier scoorde Gastel knap de 1-0. Gastel was ook wel een stukje beter dan Unitas. Toch kregen we nog een mooie kans voor 1-1 via Jack. Maar Jack schoot jammer genoeg net naast.  In de extra tijd van de 1e helft kwam Gastel ook nog op 2-0.

In de 2e helft werd het meteen 3-0. Daarna konden we het Gastel niet meer moeilijk maken. Vanaf dat moment was het vooral tegenhouden , we liepen vooral achteruit en kwamen niet meer aan voetballen toe. Wel hadden we misschien wel een penalty verdiend. Lars had een solo over links en werd uiteindelijk gestopt. Volgens de scheidsrechter werd de bal gespeeld , volgens Unitas zat daar ook een been van Lars bij. Helaas geen penalty. Maar de scheidsrechter beslist en we moeten altijd zijn beslissing aanvaarden. Een volgende keer hebben we daar misschien weer geluk mee.

Gastel schoot de ballen goed op onze goal.Een aantal schoten werd nog knap gekeerd door Jesse. Maar een paar schoten waren goed in de lage hoek geplaatst waardoor onze keeper er niet bij kon. De stand liep uit naar 6-0.

Donderdag weer lekker trainen bij Antoine. En volgende week de eerste competitiewedstrijd. Hopelijk meet veel plezier en positieve sportiviteit.