Oranje Wit JO12-4
30-09-2017
1 - 3

Scheidsrechter:   Klaassen, T. (Thomas)
Zaterdag was de wedstrijd tussen Unitas JO12-4 en Oranje -Wit JO 12-4 uit Dordrecht.

Van te voren werd de team-foto gemaakt en iedereen was aanwezig. Na de warming up en utilef over de opstelling gingen we van start in een 4-2-2 systeem. Dat ging best wel goed want iedereen stond goed op zijn positie.

Het spel ging wat heen en weer. Maar Oranje-Wit kreeg een aantal hoekschoppen. De eerste hoekschop was meteen heel gevaarlijk. De hoekschop kwam helemaal bij de 2e paal waar een speler vrij stond. Gelukkig schoot hij over. Maar de 2e corner was precies hetzelfde en deze keer was het wel raak 0-1.
Unitas'30 JO12-4 bleef daarna lekker voetballen. Het was jammer dat we een penalty tegen kregen, nadat we een handsbal hadden gemaakt. Onze verdediger moest zich beschermen met zijn handen: 0-2.

In de 2e helft bleef Unitas proberen om terug te komen. We stonden samen goed te voetballen. Een aantal keer kwamen we gevaarlijk naar voren. Echter werd er toch steeds gekozen zelf te schieten, terwijl er vaak een speler vrij voor het doel stond. Daardoor kwamen we niet tot scoren.
Het werd ook nog 3-0 doordat Oranje-Wit nog een keer plotseling doorbrak.
Met nog 10 minuten te spelen kreeg ook Unitas nog een penalty na hands. De penalty werd perfect binnengeschoten door Milan. Knap gedaan!  Hij zette de keeper op het verkeerde been door naar de andere hoek te kijken dan waar hij zou gaan schieten. 1-3. Daarna kwamen we nog dicht bij 2-3 maar bleef het 1-3.