Kozakken Boys beslist wedstrijd in de laatste 10 minuten.

Kozakken Boys JO12-1
Unitas'30 JO12-4 (najaar)
11-11-2017
7 - 0

Zaterdag was de wedstrijd Kozakken boys JO12-1 tegen Unitas JO12-4. Kozakken boys is nog in de race om kampioen te worden.
Unitas'30 JO12-4 had zich voorgenomen om het de tegenstander erg moeilijk te maken. En dat lukte zo`n 50 minuten. Het team van Unitas was voor deze wedstrijd aangevuld met Manuel en Melissa wegens een aantal afmeldingen. En Unitas ging de strijd 100% aan. Er werd erg goed gespeeld. De posities werden begrepen en er was heel veel inzet. Unitas kwam een paar keer gevaarlijk opzetten.
Maar toch scoorde Kozakken de 1-0. Na de rust kregen beide teams nauwelijks kansen. Unitas kreeg nog wel een kans voor 1-1 maar schoot net over. Ongeveer een kwartier voor tijd viel de 2-0.
Na de 2-0 ging het opeens erg snel. In 10 minuten tijd maakte Kozakken boys 5 doelpunten. Er werden onder andere 2 penalty`s gegeven en benut. Gezien het spelbeeld en de goede inzet was het erg jammer toch nog ruim te verliezen.