Rustig opbouwen naar een prima tweede helft!

JEKA JO12-5
Unitas'30 JO12-3 (najaar)
02-09-2017
4 - 1

De eerste officiële wedstrijd op een groot veld is natuurlijk erg wennen maar de jongens van de JO12-3 hadden er zin in. In het beginnen werden ze door JEKA in het defensief gedrongen maar er werd hard gewerkt en langzaam kwam Unitas beter in het spel. Helaas werden er (soms wat ongelukkig) doelpunten geïncasseerd, zodat het aan het einde van de eerste helft 3-0 stond. De tweede helft gaf een veel gelijkwaardiger beeld met teams die elkaar niet veel toelieten. Kansen waren er over en weer en ook aan beide kanten werden de keepers regelmatig in staat gesteld om te tonen wat ze waard waren. Toch was het JEKA die het eerst scoorde. Maar kort daarna was het de beurt aan Unitas om het zo verdiende doelpunt op het scorebord te zetten. Zodoende was de uitslag van de tweede helft een keurig nette 1-1! Wat dus leidde tot de einduitslag van 4-1.