Unitas’30 JO12-3 neemt al in de eerste helft ruime voorsprong tegen GJS JO12-2

GJS JO12-2
30-09-2017
5 - 1

Scheidsrechter:   Verhoeven, J. (John)
Na de (net) verloren partij van vorige week tegen Dubbeldam hadden de jongens van de 12-3 wat goed te maken en dat ging vandaag gebeuren tegen GJS.

Vanaf de start was de inzet goed en voetbalden we voornamelijk vooruit met druk op de goal van de tegenstander. Achterin hadden de verdedigers samen met de keeper de zaken goed op orde en er werden weinig kansen weggegeven. Dit gaf het middenveld het vertrouwen om op te schuiven richting de goal van de tegenstander. Verschillende sterke combinaties leidden uiteindelijk tot mooi samenspel op rechts tussen Jeroen en Rick waarop de bal mooi door de laatste in de lange hoek werd afgewerkt. 1-0. Vervolgens ontstond er in de volgende aanval een kluts voor de goal van GJS. De bal werd hierbij door hun verdediging slecht weggewerkt waarna Mikail met een afstandsschot de bal achter de keeper in het net wist te schieten 2-0. Kort daarna was het de beurt aan Thijs om op te stomen richting de goal van GJS. Zelf werd hij afgestopt door de uitkomende keeper maar hij wist nog een hoge bal op Raf te geven die dankbaar door hem in het lege doel werd binnengewerkt, 3-0.
Na de rust werd het nog even spannend. GJS kwam met grootse plannen uit de kleedkamer en wist Unitas in de eerste 10 minuten onder druk te zetten. Dit resulteerde in een tegendoelpunt 3-1. Ook daarna waren er nog een paar spannende momenten voor de goal van Unitas maar uiteindelijk wisten Pascalle en Thijs allebei met een bekeken afstandsschot de uitslag op 4 en uiteindelijk dus op 5-1 te krijgen.

De doelpuntenmakers zijn genoemd maar vandaag was er sprake van een fantastische teamprestatie van Max, Robbie, Niels, Jeroen, Raf, Josh, Tijn, Rick, Ryan, Shamil, Tristan (goed dat je erbij was!), Mikail, Bryan, Thijs en invaller Pascalle. Fantastische prestatie heren en ga zo door!