Het zat JO12-3 vandaag echt niet mee.......

11-11-2017
3 - 0

Scheidsrechter:   Bakker, David de
Beste volgers van JO 12-3
Je hebt van die dagen: soms zit het mee, soms zit het tegen. vandaag was een dag dat het echt tegen zat. Voor degenen die er niet bij waren, ik zal het je proberen uit te leggen. Oranje Wit ging er vanaf de eerste minuut vol tegenaan. Stevige duels waren het vervolg. Dat kan, niets mis mee.
Shamil wist goed door te breken en kon 1:1 naar de keeper. Hij werd rand 16 hard onderuit gehaald, waarbij de intentie om de bal te spelen niet aanwezig was. Terechte vrije trap.
Kansen kwamen daarna over en weer en het was een gelijkwaardige wedstrijd. Oranje Wit heeft een hele goede snelle linkerspits, die wij moeilijk konden afstoppen. Gelukkig stond Robbie in de goal zijn mannetje en hield zijn doel leeg. 0-0 bij rust.
na enkele minuten in de 2e helft ging Owen alleen op de keeper af, de keeper stopte de bal, echter liet deze weer los waardoor Owen kon scoren, 0-1. Maar helaas werd de goal afgekeurd; uit de handen van de keeper geschoten was de verklaring.

Vlak na deze situatie leden we op het middenveld balverlies en Oranje Wit kwam er razendsnel uit met hun linkerspits. Deze wist nu wel het net te vinden. 1-0.
Niets aan de hand. De tegenstander pakte de strijdbijl nogmaals op en ging feller en steviger de duels in. Hier hadden we moeite mee. Dit fysieke geweld konden we niet bolwerken. Wederom kwam Oranje Wit er via een counter eruit en de keeper werd omspeelt en de wedstrijd was gespeeld 2-0. Daarna was het over en uit bij ons. De energie was weg en de wedstrijd werd grimmiger. Nogmaals deze fysieke duels werden ons fataal. Tegen het einde gingen we massaal op de aanval, waardoor we na een corner niet op tijd terug waren en wederom via een counter de 0-3 tegen kregen.
Hierna was het snel afgelopen. We waren teleurgesteld. Als de 0-1 was toegekend, dan ........
Echter aan ......als, dan..... heb je niets. Vandaag heeft het team gestreden en uitstekend zijn best gedaan om die punten naar Unitas mee te nemen. Het zat vandaag echt tegen.....
Gelukkig is er volgende week wederom een wedstrijd, dus kunnen we dit nare gevoel wegspelen. Kom dat zien, we hebben jullie steun nodig!