Unitas JO12-3 speelt vriendschappelijk tegen Unitas JO12-6

Unitas'30 JO12-3 (najaar)
Unitas'30 JO12-6
26-11-2017
6-1

Op deze koude zondagmorgen was het tijd voor de jongens van de JO12-3 om de krachten te meten in een vriendschappelijk duel tegen uitdager JO12-6.

Vanaf de start van de wedstrijd had de 12-3 meer overwicht en voetbalden ze vooruit op de helft van de tegenstander. De jongens van de 12-6 daarentegen hielden goed stand en wisten aanval op aanval af te slaan.

Zodoende moest het eerste doelpunt komen vanuit een stilstaand spelmoment. Uit een mooie hoekschop van Jeroen land de bal uiteindelijk voor de voeten van Shamil die zonder aarzelen de 1-0 binnenwerkt. Ook het tweede doelpunt komt vanuit een corner. Ditmaal is het Josh die notabene met zijn hak de bal weergaloos langs de keeper schiet, 2-0!

Daarna waren er ook aan de andere kant enkele uitbraken van de 12-6 maar de verdedigers van de 12-3 weten samen met keeper Robbie de boel achter goed dicht te houden. Bij één van deze uitbraken werkt Robbie de bal zo hard weg dat hij spits Tomas lanceert. Tomas kijkt vervolgens goed en geeft de bal breed op Thijs die op zijn beurt de bal netjes langs de keeper werkt, 3-0 en rust.

Na de rust komt de 12-6 een stuk feller uit de kleedkamer terwijl de 12-3 juist wat rustiger aan ging doen. Dit leidde tot meer duels op het middenveld en diverse aanvallen over en weer. Het was Tomas die in de tweede helft het verschil maakte. De 4-0 viel uit een schot vanuit een hoge voorzet van Tijn. Het vijfde en zesde doelpunt waren vervolgens beide droge knallen die de keeper van de 12-6 kansloos lieten.

Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg ook de 12-6 nog een hoekschop. Deze werd door iedereen, zowel vriend als vijand, gemist. Alleen Lars was bij de tweede paal attent genoeg om de bal binnen te werken en zodoende die hatelijke 0 van het scorebord te werken, 6-1 en einde wedstrijd!

Vanuit de 12-3 willen we Marvin, Tim en Tomas van de 12-5 bedanken voor de invalbeurt. Puike wedstrijd heren!