Unitas JO12-3 in vriendschappelijk duel tegen VVR JO13-2

VVR JO13-2
Unitas'30 JO13-6
27-01-2018
5-0

De winterstop zit erop en natuurlijk hervatten we de competitie met een paar vriendschappelijke duels. De eerste daarvan was dit weekend tegen VVR JO 13-2. In de dagen voorafgaand aan de wedstrijd bleek de griepepidemie ook in Etten-Leur goed toegeslagen te zijn, want 5 jongens meldden zich ziek af. Gelukkig bood Jesse Hoogzaad aan om met ons mee te doen zodat we precies 11 man op het veld konden zetten. Top!

Vanaf de aftrap begon VVR scherp aan de wedstrijd en hadden ze continu veldoverwicht. Maar onze jongens vochten voor elk duel en elke meter. Een paar ongelukkige goals moesten er worden toegestaan maar nog meer werden er met succes verijdeld, ook dankzij de uitstekende keeper. 4-0 was de achterstand in de rust maar van mineur was niets te merken in de kleedkamer. Ze wisten dat er zonder wissels tegen een dergelijk zware tegenstander geen winst te behalen viel en dat er gewoon een goede wedstrijd werd gespeeld. Enkele zaken die beter konden werden door coach Edwin besproken en HUP weer terug naar buiten voor de tweede helft.

In de tweede helft ging het voetballend nog beter. Er ontstonden meerdere kansen en er werd maar 1 doelpunt van de tegenstander doorgelaten. Helaas lukte het niet om een meer dan verdiende goal te maken maar al met al kunnen we terugkijken op een goede oefenwedstrijd.