MOC'17 JO19-1 knikkert Unitas'30 JO19-1 uit de beker

16-12-2017
3 - 4

Scheidsrechter:   A.P.M. van Helvert
Om 12:00u verzamelden we in de kantine om meerdere redenen.
Trainer Richard was weer terug van zijn lange reis naar Zuid-Amerika, het was de laatste wedstrijd voor de winterstop en last but not least Unitas'30 JO19-1 heeft nieuwe trainingspakken en gloednieuwe tassen gekregen van sponsor Mc Donald's Hazeldonk.

Om deze redenen werd er voor de wedstrijd een kerstbrunch georganiseerd. Waarvoor onze dank naar Annie en haar personeel!

Vervolgens gingen we met z'n allen op de foto, waarvoor dank naar onze huisfotograaf Koos!

De daaropvolgende wedstrijd was er er 1 met 2 gezichten. De eerste helft keken we tegen een 0-3 achterstand aan, door persoonlijke fouten en te weinig inzet.

De tweede helft werd er alles of niet gespeeld en dit leidde tot 2 doelpunten van Rick en één van Yazid. Helaas voor ons scoorde MOC'17 er ook nog 1, waardoor de eindstand op 3-4 eindigde en we zodoende uit de beker zijn geknikkerd.

We kunnen ons dus volledig focussen op de competitie in onze nieuwe trainingspakken en nieuwe tassen!

Onze dank gaat uit naar Mc Donald's Hazeldonk en in het bijzonder Michel Wildhagen die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Een prettige jaarwisseling en tot volgend jaar!