JVOZ maakt einde aan bekeravontuur Unitas JO13-1

Unitas'30 JO13-1
JVOZ JO13-2
16-12-2017
0 - 3

Scheidsrechter:   Oomen, Gerwin
Vandaag werd er gespeeld voor de beker tegen JVOZ. Dit was de derde ploeg uit de 3e divisie tijdens dit bekeravontuur waarmee de degens werden gekruist.
Het begin van de wedstrijd speelde zich veelvuldig af op het middenveld. JVOZ zette vroeg druk op de verdediging van Unitas en andersom gebeurde dit ook.
In de 7e minuut ging Stan er op recht vandoor, hij gaf de bal voor, maar Jip kon er niet bij om de bal binnen te tikken.
Een minuut later kreeg Unitas en vrije trap. Arda zette zich achter de bal maar via de vingertoppen van de keeper en de lat ging de bal achter.
Achterin had Unitas het prima voor elkaar met Thomas, Jason, Lars en Wouter, tot de 8e minuut.
Een steekbal van JVOZ werd niet goed verwerkt. Lars wilde de bal naar de zijkant wegwerken en de uitgekomen Sulo wilde de bal met een verre trap wegwerken. De spelers schrokken van elkaar waardoor de bal bleef liggen en een speler van JVOZ eenvoudig binnen kon schuiven, 0-1.
Unitas liet zich echter niet van de wijs brengen, rechtte de rug en ging er weer vol tegenaan.
Er ontstond een interessant voetbalgevecht waarbij beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar waren.
In de 16e minuut kreeg Unitas een corner, de bal werd weggewerkt en JVOZ kwam er snel uit. Een speler van JVOZ ging diep met Jason en Neri achter hem aan, uiteindelijk kon Lars met een sliding deze aanval onschadelijk maken.
Er werd hard gewerkt door de thuisploeg, maar echte kansen kreeg het niet. JVOZ overigens ook niet. De strijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld waar Necati en Milan aan het bikkelen waren. Af en toe werd er van afstand geschoten, maar de lage rollers over de grond konden de alerte Sulo niet verrassen.
Vijf minuten na rust gaf Wouter een diepe bal, deze pass werd verkeerd ingeschat door de achterhoede van JVOZ waardoor Neri er dreigde vandoor kon gaan. Helaas wist hij het vijandelijke doel niet te bereiken doordat de pass onderschept kon worden.
JVOZ zette in tegenstelling tot de eerste helft in de beginfase geen druk, maar zakte in om Unitas op te laten komen en zo in de tegenstoot toe te slaan.
Na bijna een kwartier spelen legde Fadi de bal over de verdediging van JVOZ richting Jip, hij kon alleen op de keeper af maar kreeg de bal er niet langs.
In de 17e minuut kreeg JVOZ een corner. Er stonden 5 tegenstanders vrij bij de 2e paal, maar niemand die er bij ging staan. De bal werd voorgelegd kwam bij de 2e paal en een speler van JVOZ kon eenvoudig en ongehinderd binnen knikken, 0-2.
Drie minuten later kwam er een speler alleen voor Sulo, maar de keeper van de thuisploeg redde uitstekend. Even later kon een speler van JVOZ uit een corner de bal binnen koppen, maar Tijs was op zijn hoede en haalde de bal weg.
Een paar minuten later werd Neri de diepte ingestuurd, omspeelde buiten de zestien de keeper, maar de keeper besloot de bal maar te pakken. Dit werd slechts afgedaan met een gele kaart. De hieruit volgende vrije trap kon door Arda niet tot doelpunt gepromoveerd worden en ging over.
Vlak voor tijd werd er op het middenveld niet gefloten voor een overtreding op Jason, hierdoor kon JVOZ er uit komen, een speler liep de zestien in en er werd een overtreding gemaakt, penalty !
Sulo werd de verkeerde hoek ingestuurd en de eindstand werd hiermee op 0-3 bepaald.
Unitas kon in het resterende deel geen vuist meer maken en zo kwam er een einde aan het bekeravontuur.
 

Verslagen

Terug naar boven