Verdiende overwinning Unitas JO13-1 op Boeimeer

Scheidsrechter:   Luijt, Joep van
Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma.
Ditmaal werd er thuis gespeeld tegen Boeimeer.
Tijdens de warming-up werden de mannen nog getrakteerd op een verfrissende hagelbui.
In de 6e minuut kreeg Unitas een vrije trap. Arda schoot richting doel, maar de keeper kon de bal weg stompen. Het stuk leder kwam in de voeten terecht van Jason, maar zijn schot belandde in de handen van de keeper.
Vijf minuten later kreeg Unitas weer een vrije trap. Arda nam hem snel, zette Necati met een bal over de verdediging heen vrij voor de keeper maar zijn schot ging over.
Unitas was de betere ploeg, maar speelde slordig. Ook gingen er veel duels verloren.
Na ruim een kwartier spelen kreeg Arda uit een corner van Tom de bal, gaf hem voor en bij de 2e paal kon Necati binnen koppen, 1-0.
In de 20e minuut maakte Arda een individuele actie op links, liep de zestien in maar werd letterlijk over de knie gelegd door een tegenstander, helaas werd hiervoor geen penalty gegeven.
Een minuut voor rust was er het eerste schot van Boeimeer, maar Sulo kon in de hoek redding brengen.
Ondanks het matige spel kon met een minimale voorsprong de kleedkamer opgezocht worden.
Na rust tapte Unitas uit een ander vaatje. Na 5 minuten was het Wouter die na een individuele actie in de handen van de keeper schoot.
Twee minuten later zette Unitas middels Neri en Arda goed druk op de verdediging van Boeimeer.
De bal kwam voor de voeten van Tom terecht maar helaas schoot hij naast.
Een minuut later was het Jason die op kwam stomen, maar zijn schot van rand zestien werd weggestompt door de keeper.
Na een kwartier spelen was het Neri die zichzelf maar eens lanceerde langs de zijlijn. Hij speelde de bal diep langs een verdediger, rende er voorbij, liep de zestien in, schoot en de bal belandde via de paal voor de voeten van Milan die binnen kon tikken, 2-0.
In de 20e minuut kreeg Unitas een vrije trap. Omdat Arda inmiddels op de bank plaats had genomen was het Fadi die zich achter de bal zette, maar de vrije trap belandde in de handen van de keeper.
Twee minuten voor tijd gaf Arda de bal op Neri, maar de keeper redde. Uit de hieruit volgende corner ontstond er een scrimmage voor de goal, maar het laatste zetje kon niet worden gegeven.
Net voor het eindsignaal ging Neri na een actie de zestien in, maar zijn schot werd gered door de keeper, ditmaal kon Milan de rebound niet benutten en werd de wedstrijd afgesloten met een 2-0 overwinning.