Beek Vooruit JO9-1
Unitas'30 JO9-1
25-11-2017
3-9

Vandaag speelden wij uit tegen Beek Vooruit JO9-1. Vorige week hadden wij tegen TSC een goede eerste helft gespeeld en daarin veel kansen gecreëerd. In de 2e helft van die wedstrijd lieten wij de tegenstander makkelijk lopen en maakten wij veel fouten waardoor wij de wedstrijd verloren.
Vandaag was de taak om fel te spelen en meer doelpunten te gaan scoren door middel van samenspel voor de goal van de tegenstander. Dit pikten de jongens vandaag goed op. Wij hadden vandaag geen wissels maar iedereen speelde heel sterk. Er werd hard gewerkt en ook het luisteren naar de aanwijzingen van de coach ging prima. We wonnen de wedstrijd met 3-9. Diego scoorde zes keer. Thijs was enorm sterk in het druk op de tegenstander zetten. Luuk had vier assists en diverse gevaarlijke schoten. Pim deed voetballend goed mee als keeper. Carlo nam de ballen goed aan en liet zien een goed inzicht te hebben waardoor wij meer kunnen gaan scoren. Ilja was vandaag weer erg goed in de opbouw en verdedigend sterk.
We misten vandaag onze keeper Sven en links half Luca, dat was jammer anders hadden ook zij zeker een goed aandeel gehad in deze wedstrijd.
Volgende week spelen wij thuis tegen Kozakken Boys en hoop ik dat wij weer compleet zijn en met zijn allen gaan voor een goede wedstrijd en misschien weer wel een overwinning. Want dit voelt wel lekker he boys en supporters? Tot volgende week op de trainingen jongens!