Unitas JO12-3 verliest op het hoofdveld.

Dubbeldam JO12-3
18-11-2017
0 - 4

Scheidsrechter:   Verhoeven, John
Zaterdag was de wedstrijd Unitas JO12-4 tegen Dubbeldam JO12-3. Deze keer mochten we op het hoofdveld spelen. Dubbeldam is een team wat bovenin meedoet om de titel en wij van Unitas JO12-4 zijn blij met ieder puntje of doelpunt.

Voor deze wedstrijd had de technische staf besloten om weer eens een 4-3-3 systeem uit te voeren. We hadden veel wedstrijden 4-4-2 gespeeld om een mannetje extra op middenveld te hebben. Nu dus 4-4-3 met een verrassende rol voor Timo. Timo mocht in de spits in plaats van Centrale verdediger en dat pakte goed uit.

Nu hadden we een aanspeelpunt en konden we vanuit die plek verder opbouwen. Toch kwam Dubbeldam snel op een 0-2 voorsprong. Eigenlijk waren het 2 geluksdoelpunten, maar die tellen ook. Tot 2 keer toe ging de bal voorbij onze keeper. De ballen gingen traag richting het doel, maar helaas konden we deze 2 pogingen net niet tegenhouden.

Verder ging de wedstrijd best goed op. Unitas kwam vaak voor het doel van Dubbeldam, maar de bal viel niet goed om een doelpunt te kunnen maken. Voor rust maakte Dubbeldam nog 0-3. Het schot leek naast te gaan maar kwam toch nog net binnen.

Na rust was er nauwelijks gevaar van Dubbeldam, maar Unitas'30 kon ook geen doelpunt maken. Op het einde maakte Dubbeldam ook nog 0-4. Een afgeslagen corner werd in een keer op doel geschoten en kwam in de kruising. Toch nog een echt doelpunt zullen we maar zeggen.

Dubbeldam bleek net iets beter dan ons. Maar het 4-3-3 systeem beviel best goed. Dat gaan we zeker vaker doen.