Bavel JO9-1
Unitas'30 JO9-1
11-11-2017
8-4

Vandaag speelden wij uit tegen Bavel JO9-1. Wij hadden afgelopen week weer goed getraind en wij speelden pas om 11.15u., dus wij waren goed uitgeslapen en goed voorbereid zou je denken ..... Maar na 5 minuten in de 1e helft stonden wij al met 3-0 achter. Wij waren niet fel en het inspelen en overspelen van de bal was te slap waardoor wij elke bal heel snel kwijt waren. Na de 1e time out kwamen wij beter in de wedstrijd en hadden wij een aantal goede kansen waaruit wij 1x scoorde. De rust gingen wij daardoor met 4-1 in.
In de rust hadden wij afgesproken om twee taken te gaan uitvoeren in de 2e helft:
1. Druk zetten en 2. Doelpunten scoren :).
Druk zetten is misschien wel een moeilijk begrip bij het JO9 voetbal, maar de jongens lieten zien dat zij deze taak begrepen en konden uitvoeren. Wij speelden de 2e helft een prima partij en kregen vele kansen waaruit we 3x scoorden. Ook Bavel kreeg goede kansen en scoorden er zelfs 4. Wij verloren vandaag dan wel met 8-4 maar het had ook zomaar 10-10 kunnen zijn. Zeker in de 2e helft hebben wij goed gespeeld jongens! Hierbij spreken we af om aanstaande zaterdag vanaf de aftrap de taken 1 en 2 uit te gaan voeren.