RBC JO9-1
28-10-2017
1-13

Scheidsrechter:   Spelbegeleider/Ouder (S)
Vandaag speelden wij thuis tegen RBC JO9-1. Wederom een sterkte tegenstander in onze competitie. De 1e helft was afwachtend van beide teams. RBC had wat meer kansen maar door goed keepers- en verdedigingswerk was het een 1e helft waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren. Er werd wel gescoord en wij gingen de rust in met 1-2 tussenstand. In de rust had ik onze jongens aangemoedigd om het spel sneller te maken dmv acties en samenspel. Toch verliep dit de 2e helft anders. RBC won ieder duel en knalde alle schoten in de kruising. Wij werden helemaal zoek gespeeld en verloren de wedstrijd met 1-13. Jammer dat een aantal jongens van ons team hier nog moeilijk mee kunnen omgaan. Zoals leren te passeren, overspelen, druk zetten, schieten en passen moeten wij ook leren om sportief te zijn tegen de tegenstander en tegen over elkaar!
Wij gaan hier deze week weer aan werken en wij zullen zien dat ons spel dan ook veel beter wordt. Komende zaterdag gaan wij naar Boeimeer toe en zullen wij onze supporters eens trots op ons laten zijn. Op naar een leuke en sportieve wedstrijd jongens!