Unitas'30 JO19-1 bekert verder door overwinning op Beek Vooruit JO19-1

Unitas'30 JO19-1
21-10-2017
0 - 3

Scheidsrechter:   P. Verhoeven
Met drie goals van (Hatt)rick de Jong is de derde ronde van de bekercompetitie bereikt.

Op Yassir na was iedereen fit genoeg om te kunnen spelen. Voor Kenny en Duncan de eerste basisplaats van het seizoen. De opstelling was als volgt:
Yurjen
Kenny, Stefan ('45 Fabian), Bryan, Danny ('65 Anouar),
Jasper ('75 Jan), Rifat, Riad ('45 Alisan),
Duncan ('45 Ülkem), Rick, Yazid

Bij vlagen was het spel dominant en attractief. Vooral in de eerste helft werden er 7/8 kansen gecreëerd, maar was de score met 0-1 maar minimaal.

De tweede helft werd goed gestart en werd de score verdubbeld. Na dit doelpunt werd het steeds slordiger en inspiratieloos. Beek Vooruit werd zelfs 2x gevaarlijk vanuit een corner. De bal werd tot twee keer toe van de lijn gehaald.
Yurjen moest ook nog een keer redding brengen op een afstandsschot en een 1 op 1 actie.

Door goed optreden kreeg Beek Vooruit niet de verdiende aansluitingstreffer.

Het slotakkoord was voor Fabian die met een strak aangesneden voorzet ervoor zorgde dat Rick zijn derde kon aantekenen.

Volgende week zal het beter moeten, want dan wacht de koploper uit de competitie TSC. Voor een aantal van onze jongens een tegenstander waarmee nog een rekening openstaat. Tot dan!