Unitas JO12-4 verliest van koploper Sleeuwijk JO12-1.

Sleeuwijk JO12-1
14-10-2017
0 - 6

Scheidsrechter:   Blom, Lorenzo
Zaterdag was de wedstrijd tussen Unitas JO12-4 en de huidige nr 1 van de competitie Sleeuwijk JO12-1.
De eerste helft speelden we prima. Het was aan het spelbeeld niet te zien dat Sleeuwijk bovenaan staat. Het ging best wel gelijk op. Sleeuwijk kon niet echt doorbreken in de eerste helft. Unitas stond weer goed opgesteld en af en toe bereikte we het doelgebied van Sleeuwijk. Toch moesten we een doelpunt toestaan. Voor rust werd het 0-1. De bal ging er maar net in, maar telde wel. Jammer want tot aan de rust ging het allemaal goed.

Dat veranderde plotseling na rust. Na de rust kregen we meteen een penalty tegen door een overtreding en het werd 0-2. Natuurlijk jammer, maar ook dat hoort bij voetbal.

Daarna ging het helemaal mis bij 2 van onze spelers. Ze konden niet goed omgaan met de teleurstelling en moesten daardoor zelfs vroegtijdig gaan douchen. Tegenslag en pech horen ook bij voetbal net als vreugde en fair play.  Er kwam ook een korte afkoelperiode.

Daarna gingen we verder ,eerst met een mannetje minder en daarna weer met 11. Geen wissels meer op de bank. Unitas kon daarna niet meer in het spel komen zoals in de eerste helft. We kwamen niet echt meer in de buurt van hun doel. Sleeuwijk liep uit naar 0-6 en blijft voorlopig de nr1 in de competitie.