Een wedstrijd om snel te vergeten!

Unitas'30 JO9-1
JEKA JO9-1G
14-10-2017
0-12

Scheidsrechter:   Spelbegeleider/Ouder (S)
Vandaag onze 4e competitiewedstrijd, tegenstander JEKA JO9-1. Wij wisten vanuit de bekerwedstrijd dat zij goed zijn, maar zo goed dat het eindelijk 12-0 voor hun zou worden had ik niet verwacht.
De eerste 10 minuten speelden wij goed en kregen wij ook een aantal mooie kansen. Na de time-out was van het goede spel niets meer over. Door slap verdedigen, zwak keeperswerk en geen omschakeling van onze middenvelders en aanvallers was het Jeka dat de ene na de andere bal scoorde. De inzet van een aantal jongens was minimaal waardoor wij vandaag niets hadden in te brengen tegen onze tegenstander. Ook ik was vandaag niet in staat om de jongens te motiveren en te stimuleren om beter in de wedstrijd terug te komen.
Oké jongens het kan gebeuren dat wij een keer dik verliezen of slecht spelen, maar inzet en taken uitvoeren moet iedereen op kunnen brengen als hij in het hoogste JO9 elftal staat. Dinsdag gaan wij weer lekker trainen en ik hoop dat wij met zijn allen iets geleerd hebben van deze wedstrijd en dat wij hem snel mogen vergeten!
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven