30-09-2017
6 - 8

Scheidsrechter:   S. (Sky) Verwijmeren
Zaterdag 30-09-2017, 2e competitiewedstrijd, Unitas JO9-1 – Groen-Wit JO9-1

Vandaag waren wij er vroeg bij, om 07.45u. aanwezig, om 08.00u. op de foto en om 08.30u. de wedstrijd tegen Groen-Wit. Drie weken geleden hadden wij nog uit tegen hen gespeeld voor de beker en toen waren zij een aantal klasse beter dan wij, wij waren dus gewaarschuwd. Wij hadden afgesproken om er vandaag geconcentreerd en fel tegen aan te gaan. De concentratie was goed vond ik. In het begin was het spel nerveus van onze kant, wij trapten veel ballen weg en kwamen niet goed aan voetballen toe. Ook Groen-Wit had hier last van. De wedstrijd ging goed op en neer en de doelpunten vielen om en om. Na de 1e time-out kwamen wij wat beter in de wedstrijd, speelden goed over en er ontstonden goede kansen. Wij gingen de rust in met 2-2.
Na de rust speelden wij een prima 2e helft, lekker fel en goed samenspel. Ook Groen-Wit speelde goed, deze jongens hebben wat meer kracht als ons en een hard schot waar zij doelpunten uit scoren. De score liep uit naar 2-5 maar onze jongens toonden veerkracht en kwamen weer goed terug met mooie aanvallen. De keepers van beide teams hadden ook een aantal belangrijke reddingen in deze aanvallende wedstrijd. De eindstand was 6-8 voor de jongens van Groen-Wit, maar ik vond dat wij al een heel stuk beter speelden dan in de wedstrijd tegen hen voor de beker. Jongens, ga zo door!