Unitas'30 JO19-1 begint de competitie met een uitzege

Virtus JO19-1
Unitas'30 JO19-1
23-09-2017
0 - 4

Met een 14 koppige selectie werd er afgereisd voor de dichtstbijzijnde uitwedstrijd van het seizoen. In Zevenbergen was Virtus net als vorig seizoen de eerste tegenstander in de competitie.

Trainer Richard zat gekluisterd aan zijn transistorradiootje in Colombia om de wedstrijd te kunnen volgen.

In het eerste kwartier werd er dominant gevoetbald en werden er 4 100% kansen gecreëerd. Van deze kansen ging er maar 1 in door doelpuntenmaker Yazid,

Na de 0-1 werd het slordiger en werden te vaak verkeerde keuzes gemaakt. Dit leidde tot een kans en een mogelijkheid voor de thuisploeg. Yurjen was attent genoeg om de gelijkmaker te voorkomen. Hierna werd de draad weer opgepakt en was het wachten op de 0-2. Die kwam er ook door Rick net voor rust.

Net na de rust was het een mooie aanval die werd afgerond door Danny 0-3. Na deze goal waren er nog een aantal kansen, maar deze werden niet verzilverd. In de tussentijd werd Alisan vervangen door een goed invallende Ülkem. Bryan kwam in de plaats voor Riad en in de laatste 10 minuten verving Anouar Jan als linksback.

Het slotakkoord was voor Rick die de bal achter de Zevenbergse doelman wist te krijgen nog voordat scheidsrechter van Arendonk op z'n fluit kon blazen om de bal op de stip te leggen.

Na 94 minuten vond de scheidsrechter het welletjes met een 0-4 op het scorebord. De eerste punten van het seizoen konden mee naar de Leur.

Volgende week wacht de eerste thuiswedstrijd tegen Jong Brabant uit Berkel Enschot. Deze ploeg heeft ook zoals wij nog geen punt laten liggen in de beker en competitie. Kortom een tegenstander om rekening mee te houden!