Unitas’30 JO14-4 heeft het moeilijk

GJS JO14-2
Unitas'30 JO15-5
23-09-2017
9 - 0

Zaterdag 24 september speelde Unitas’30 JO14-4 zijn eerste competitiewedstrijd uit tegen GJS JO14-2. Voor iedereen spannend, want het was de tweede mogelijkheid om te kijken hoe goed onze tegenstanders in de competitie zouden zijn. Eerder hadden we al het terecht onderspit moeten delven tegen DIA JO14-2 in een vriendschappelijk wedstrijd.

Het weer zat in ieder geval mee en het grasveld lekker vochtig. Ook bleek dat Unitas’30 niet de enige was waar de velden goed volpland zijn op zaterdag, want de voorgaande wedstrijd was pas afgelopen, op het moment dat onze wedstrijd al had moeten beginnen.

Over de spel verhoudingen kunnen we kort maar krachtig zijn. GJS JO14-2 was fysiek sterker en beter. Onze toppers werkten weer hard, maar hadden er duidelijk moeite mee. Er werd wel degelijk geprobeerd te combineren, maar door de felheid van GJS, kwam vaak de pass niet aan, of werd hij onderschept.

Aan het eind van de 1e helft stond het 4-0 en de wedstrijd eindigde in 9-0. Diepte puntje van de wedstrijd was het uitvallen van keeper Levi, die voor de wedstrijd al wat last had van zijn knie.

Terugkijkende was GJS dus echt veel beter en hadden we slechts 1 kansje gehad. Het was wel knap dat iedereen door bleef werken ondanks de achterstand, anders waren we waarschijnlijk in de dubbele cijfers gekomen. Ook was het een zeer sportieve wedstrijd en zijn er mooie foto’s gemaakt door Roland. Maar we moeten ons serieus afvragen of wij iets in deze competitie te zoeken hebben. Daar zal in de loop van de week meer terugkoppeling over komen
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven