Zaterdag 09-09-2017: Beker, Groen-Wit JO9-1 tegen Unitas JO9-1

Groen Wit JO9-1
Unitas'30 JO9-1
09-09-2017
10 - 3

Vandaag moesten we voor de 2e bekerwedstrijd spelen, tegen Groen-Wit JO9-1 uit Breda. Wij hadden goed getraind deze week en hadden er deze vroege ochtend veel zin in. De jongens van Groen-Wit waren een kop groter, dus we spraken af dat we snel moesten gaan spelen met veel dribbels en samenspel. Gelijk na de aftrap liet de tegenstander zich gelden. Zij waren niet alleen wat groter dan ons maar konden ook prima voetballen, zij kregen in het begin een paar goede kansen maar toch kwamen wij op 0-1 voor door prima samenspel waaruit Luuk het doelpunt maakte. Hierna was het de beurt voor Groen-Wit, het ene doelpunt was nog mooier dan het andere doelpunt. Wij kwamen te kort in de duels en hadden veel balverlies. Wij gingen de rust in met 5-1 voor Groen-Wit. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, de eerste 10 minuten voetbalden wij goed, speelden wij fel en hadden wij prima acties en hierdoor scoorden wij 2x. Door een aantal afstand schoten liep Groen-Wit uit naar 10-3. In de laatste 10 minuten trapten wij de bal alleen maar weg en vergaten te voetballen, dit was jammer …..
Dik verloren vandaag, maar dit hoort erbij als de tegenstander veel beter is. Belangrijk is: positief en sportief blijven, goed trainen deze week en zaterdag weer op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Jeka JO9-1 om 08.30u.