Unitas'30 JO9-1
TVC Breda JO9-1
02-09-2017
5 - 5

Vandaag de 1e bekerwedstrijd van Unitas'30 JO9-1 Thuis tegen TVC JO9-1 uit Breda.
De begin opstelling is Sven in de goal, centraal achter in Pim, midden Luuk, rechts Ilja, links Luca en in de spits Carlo, Diego en Thijs begonnen als reserve.
In het begin verliep het spel wat rommelig, de zijkanten stonden bij balbezit te ver naar binnen waardoor wij weinig ruimte hadden om acties te maken en daardoor kreeg ook onze tegenstander een aantal goede kansen. Daarna ging het beter, Luca en Ilja gingen meer op hun positie voetballen waardoor Luuk meer ruimte kreeg, hierdoor kregen wij vat op de wedstrijd en kregen we veel kansen, onze spits Carlo creëerde heel veel kansen en scoorde hieruit 2 maal, hij was voortdurend gevaarlijk voor de verdediging van TVC. Na de 1e wissel kwamen Thijs en Diego in het veld, Diego speelde een prima wedstrijd, goede acties en hield het veld goed breed. Ook Luca hield het veld na de time-out goed breed, in de 1e helft scoorden wij 3 keer. Sven hield ons met een paar goede reddingen in de wedstrijd. Het tegen doelpunt was een misverstand in de samenwerking tussen de keeper en de verdedigers, dit werd gelijk afgestraft met een tegen doelpunt van TVC, rust stand 3-1.
Na de rust scoorden wij al snel de 4-1, maar daarna zakte ons snelle spel terug en kwam TVC terug in de wedstrijd met 3 mooie tegen treffers, 4-4. Het werd verder een spannende 2e helft met weer veel kansen van onze jongens. De keeper van TVC hield zijn team goed in de wedstrijd. Uit de vele kansen scoorden wij de 5-4. Thijs en Pim speelden vandaag heel goed in hun verdedigende taak, maar konden helaas de 5-5 van TVC niet voorkomen. Wij wilden toch graag winnen en de schoten van Ilija en Luuk werden helaas niet omgezet in doelpunten. Eind stand 5-5. Wij speelden vandaag een goede en sportieve wedstrijd!
Er valt natuurlijk nog veel te leren en te verbeteren, maar daar gaan wij dit seizoen met zijn allen aan werken 