Unitas JO11-9 speelt 1-1 tegen DIA JO11-5

Unitas'30 JO11-9
DIA JO11-5
08-05-2017
1-1

Maandag 8-5-17 was de inhaalwedstrijd voor Unitas JO11-9 tegen DIA JO11-5. Op deze Maandagavond was iedereen weer van de partij. Het weer was prima, warm zelfs in het zonnetje.

Tot nu toe was dit al de 4e wedstrijd tegen dit team van DIA. Van de vorige wedstrijden wisten we er 2 nipt te winnen en 1 keer werd het gelijkspel: Een gelijkwaardige tegenstander dus. Dat bleek ook weer in deze wedstrijd.

Toch was Unitas wel wat beter. Er werd goed gespeeld en de aanval gezocht. Pim schoot de bal voorbij de keeper. We dachten aan een doelpunt maar een speler van Dia schoot de bal nog weg waardoor de scheidsrechter geen doelpunt kon geven. Daarna schoot Niels nog op de paal. Ralph, Jack en Floris zochten via combinaties de aanval op.

Jesse had vandaag hele goede uittrappen ze kwamen goed aan bij de middenvelders. Ook de verdediging zorgde via Milan ,Timo en Julian dat de bal naar voren ging.  Gezien alle inzet verdiende een Unitas doelpunt. Dat kwam er ook via Lars. Alweer zijn 18e van het seizoen. 1-0 met rust.

Na de rust veranderde het spelbeeld niet. Unitas ging op zoek naar meer. Toch scoorde DIA vanuit een corner de 1-1. Daar bleef het ook bij ondanks nog een paar mooie kansen en heel veel inzet. In de laatste seconde pakte de DIA keeper nog een laatste schot. Eindstand 1-1.

Met deze stand kan DIA ons niet meer op punten inhalen en blijven we 2e staan. Einde van dit seizoen. Na de wedstrijd trakteerden de leiders Kees & Joep op friet om het mooie seizoen af te sluiten.