Unitas JO11-1 pakt moeizaam punt tegen MOC

Unitas'30 JO11-1
MOC'17 JO11-1
29-04-2017
3-3

Met een aantal invallers werd er aangetreden tegen MOC. De lastige uitwedstrijd was mede door slecht spel van Unitas geëindigd in een minimale overwinning. Het vertrouwen was groot dat in deze thuiswedstrijd een ruimere overwinning behaald kon worden.
In de derde minuut viel de eerste kans voor MOC te noteren. Een hoge voorzet werd met het hoofd verlengd maar ging net naast.
In de 5e minuut volgde een 1-2 tussen Lars en Veron, Veron schoot op doel, maar zijn schot werd gekeerd. De keeper had de bal niet klemvast en Jermy kon van dichtbij binnen tikken, 1-0.
Na 12 minuten ging Lars er op links vandoor, gaf een pass op Veron, Veron op zijn beurt legde de bal breed op Fadi maar het schot ging naast.
Een gemakkelijke middag leek in de maak maar niets was minder waar. Unitas verslapte en kreeg het moeilijker. In de 20e minuut ging MOC er op rechts vandoor, een voorzet volgde en de bal werd van dichtbij binnen getikt, 1-1. Dit was ook de ruststand.
10 minuten na rust werd een vrije trap van Lars verlengd, de bal belandde voor de voeten van Veron, maar helaas ging het schot over.
Na een kwartier ging Lars goed door op het middenveld, met een sliding kwam de bal terecht bij Veron die de bal binnen schoot, 2-1.
Lang kon Unitas niet van deze voorsprong genieten want een minuut later maakte MOC uit een corner weer gelijk door de bal bij de 2e paal binnen te tikken, 2-2.
Vijf minuten later was er een goede kans voor MOC maar vlak voor het doel werd de bal naast gewerkt. In de 25e minuut leek MOC de drie punten mee te nemen naar Bergen op Zoom. Er volgde een aanval over rechts, de bal ging voorlangs en wederom kon de bal bij de 2e paal binnen getikt worden, 2-3. Unitas drong aan maar leek op een nederlaag af te stevenen.
Tot een minuut voor tijd. Op de achterlijn bij MOC belandde de bal in de voeten van Veron, hij omspeelde een tegenstander en redde in de korte hoek een punt voor Unitas, 3-3.