Unitas JO11-9 wint met 0-1 van Gloria JO11-5

Unitas'30 JO11-9
15-04-2017
0-1

Zaterdag was de wedstrijd tussen Gloria JO 11-5 en Unitas JO11-9.

De thuiswedstrijd was met 2-1 gewonnen door Unitas. Toen hadden we veel kansen en maakten we daar 2 doelpunten uit. Dat bleek toen net genoeg voor de zege.
We wisten dat Gloria een sterke tegenstander zou zijn. Dat bleek ook wel in deze wedstrijd welke gespeeld werd in Baarle -Nassau. Unitas had een licht overwicht maar kwam niet echt in kansrijke positie. De verdediging van Gloria was erg sterk. Steeds stonden zij op de juiste plek. Onze aanvallers konden er niet makkelijk voorbij. Gloria probeerde ook door te breken. Maar Gloria kon ook niet echt doorbreken. Een paar keer was zowel Unitas als Gloria dicht bij een doelpunt.

Voor rust werd het toch 0-1 voor Unitas. Een hele goede goal. Lars was aan de bal op snelheid. Niels liep nog voor hem. Niels liep wat schuin weg en nam daarmee de verdediger van Gloria mee.  Lars kon hierdoor op snelheid vrij op het doel van Gloria afgaan en knap scoren.0-1.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Het ging vrij gelijk op met een licht overwicht voor Unitas.  Unitas zag een schot richting kruising knap gestopt worden door de keeper van Gloria. Even later kreeg Gloria een vrije trap. De vrije trap was erg goed maar keeper Jesse verrichte een wereldredding. Eerst op het schot en meteen daarna op de rebound.  Unitas juichte om de redding alsof het een doelpunt was.  Eigenlijk was het dat ook want daarna bleef het 0-1 voor Unitas in zeer een spannende wedstrijd.