Unitas'30 JO11-1
Halsteren JO11-1
10-04-2017
6-3

Vanavond werd er thuis gespeeld tegen Halsteren. De uitwedstrijd was geëindigd in een moeizame 0-3 overwinning, dus de gastheren waren gewaarschuwd dat het geen gemakkelijke avond zou gaan worden. Unitas begon scherp. Al in de eerste minuut was er de eerste mogelijkheid. Stan gaf een pass op Lars, maar zijn harde diagonale schot kon worden gered door de keeper.
Even later was het Halsteren dat uit zijn schulp kroop en een goede aanval bijna bekroonde met een doelpunt , maar het schot belandde op de lat.
Unitas viel weer aan, maar was uit een tegenstoot kansloos. De verdediging werd uit elkaar gespeeld en het schot belandde in de verre hoek langs Joep, 0-1.
Het duurde niet lang voordat Unitas met een antwoord kwam. In de 8e minuut speelde Stan de bal op de diepgaande Jip die niet nadacht en de bal in het doel schoot, 1-1.
Niet veel later kwam Unitas op voorsprong vanuit een corner. Fadi zette de bal voor en Stan kopte de bal in de verre hoek binnen, 2-1.
In de 14e minuut bracht Joep goed redding op een schot van Halsteren.
Vijf minuten later kopte Stan uit een corner van Jermy op de lat. In de 21e minuut was er wederom een corner van Jermy. Weer bereikte jij Stan die met een volley de bal in de verre hoek tegen de touwen schoot, 3-1.
Net voor rust maakte Halsteren de aansluitingstreffer. Even werd er niet scherp verdedigd bij een corner door Unitas, een schot kwam terug via de paal en werd alsnog binnengetikt, 3-2.
De scheids had het fluitje al in de mond om voor de rust te fluiten, maar Unitas kon toch nog een treffer produceren. Een vrije trap van Veron werd door Stan met het hoofd verlengd en deze bal verdween in het doel, 4-2.
Een paar minuten na de rust was het weer raak. Lucas gaf een mooie steekpass op Fadi, Fadi schoot op het doel, de bal werd gered door de keeper, Stan gaf voor, de keeper tikte de bal weg, kwam voor de voeten Lucas die de bal binnen schoot, 5-2.
In de 5e minuut gaf Jip een dieptepass op Stan, die de bal in het zijnet schot.
Drie minuten later legde Veron aan voor een schot, maar deze poging kon net over de lat worden getikt. Tien minuten later schoot Jesse van grote afstand op het doel, maar de keeper kon de bal net naast tikken. Unitas ging beter en beter spelen en net op het moment dat de toeschouwers aan het wachten waren op meer doelpunten van de thuisploeg sloeg Halsteren toe.
Uit een aanval over links, legde een speler van Halsteren de bal breed op een teamgenoot , die van dichtbij simpel binnen kon tikken, 5-3.
Zes minuten later kwam het antwoord van Unitas. Lucas zette ene aanval op door de bal op Jermy in te spelen en liep zelf door. Jermy maakte een actie buitenom en legde de bal terug op de ingekomen Lucas die vervolgens de bal laag binnen schoot, 6-3.
Een goede wedstrijd van de thuisploeg werd beloond met drie punten, waardoor het de koploper op drie punten nadert.