Sv Reeshof JO12-1
11-03-2017
7-2

Scheidsrechter:   Richard Lauwen (S)
Vandaag geen Neri, die ziek was. Wel waren Jason en Tariq weer van de partij. Voorafgaand aan de wedstrijd attendeerde de jongens elkaar erop dat we dit seizoen nog ongeslagen zijn in de vriendschappelijke wedstrijden. Dat werd meteen de nieuwe doelstelling voor de rest van het seizoen!

Vandaag begonnen Danish, Tijs, Necati, Isa, Thomas, Wouter, Jason, Tom, Ivar, Arda en Ilias in de basis. Tariq, Milan en Manuel waren de eerste wissels.

De uiteindelijke 7-2 overwinning was terecht en het was bij tijd en wijlen genieten geblazen. In de eerste helft zorgde Arda voor twee treffers, Reeshof scoorde uit een corner.

In de tweede helft scoorden invaller-spits Tom (2x), Ilias, Jason en Milan. Reeshof scoorde tegen uit een strafschop.

Volgende week weer competitie, thuis tegen TSC. Tot dan.