Madese Boys JO13-1 ZA
Unitas'30 JO13-1
19-11-2016
3-1

Vandaag de laatste bekerwedstrijd tegen Madese Boys. Doordat Boeimeer verrassend gewonnen had van Beek Vooruit, zouden wij bij winst de poule winnen. Je zou zeggen dat dit een enorme stimulans is, waardoor er extra inzet zou zijn.

Helaas Zijn Daan en Rick nog steeds niet speelklaar. Wel was Jovi weer beschikbaar voor een gedeelte van de wedstrijd. Hierdoor begonnen we met de volgende opstelling: Finn in de goal, Rik, Lars, Bram en Bas achterin, Joren, Jovi en Yin op het middenveld en Michael, Tim en Nourdinne voorin. Tahsin en Boaz begonnen als reserve.

Na een duidelijk verhaal in de kleedkamer, hadden de jongens ook een goede warming up gedaan. Dus daar kon het niet aan liggen. Ook in het veld waren de eerste kansen voor ons. In de 6e minuut ging Michael alleen op de keeper af, maar het keepertje van Madese Boys wilde niet meewerken en hield de bal tegen. Een minuut later na een handig balletje van Michael, kwam Tim bijna in scoringspositie.

In de 12e minuut kreeg Madese Boys een vrije trap, net buiten de 16meter. Helaas ging deze er in, zodat het scorebord veranderde naar 1-0. Een minuut later kreeg Madese Boys een corner en ook deze werd benut door de spits van Madese Boys (2-0).

In de 17e minuut mocht Bas een vrije trap nemen, maar deze zeilde net over. Toch scoorde Unitas’30 nog voor rust de 2-1. Een mooie pass van Jovi op Nourdinne was wel doeltreffend. Hij schoof de bal mooi in de goal.

In de rust was de trainer niet echt ontevreden en gaf aan dat we meer moesten gaan voetballen. Dit kwam niet echt tot uiting. Veel ballen werden vaak vrij makkelijk weer aan de tegenstander gegeven. In de 33e minuut werd het een stuk lastiger, doordat het vrouwmens (niet onaardig bedoeld) een corner van Madese Boys in de goal kopte. Kees: Lopen er bij onze MO13-1 geen speelsters die ons wat technisch vernuft kunnen verschaffen (of bijbrengen). Hierdoor werd de stand 3-1 en was de wedstrijd gespeeld.

In het verdere verloop van de 2e helft hebben we wel een klein overwichtje gehad op het veld, maar echte scoringskansen hebben we niet gehad. Wel een aantal corners, maar deze hadden geen resultaat. Dit betekent EINDE BEKER.