07-05-2016
2-2

Scheidsrechter:   Hellenthal, M.
Vandaag speelde O12 tegen Boeimeer O12. Het was weer even geleden dat we tegen elkaar gespeeld hadden, liefst 8 maanden geleden speelden beide teams voor het eerst tegen elkaar. Bijzonder feitje: net als in september 2015, waren ook vandaag Boaz en Bram O. er niet bij. Vandaag nog een speler afwezig: man-in-vorm Yin was op vakantie. Diego en Jesse van D3 kwamen versterken. Dank!

We begonnen goed. Bram S was werkelijk ongrijpbaar en snelde in de eerste tien minuten al vijf keer langs zijn tegenstander. Eén van zijn acties was doeltreffend en zo stonden we al snel met 0-1 voor.

Ook Boeimeer kreeg kansen en het duurde ook niet lang voordat de gelijkmaker viel. Beide ploegen hadden vandaag alleen maar zin in aanvallen en het was eigenlijk een wonder dat het bij 1-1 bleef.

Na rust was de volgorde andersom. Boeimeer kwam snel op voorsprong. De Unitassers waren duidelijk niet bij de les en zaten met hun gedachten elders. Tien minuten voor tijd kwamen we dan toch op gelijke hoogte. Bas schoot een vrije trap van zo'n 25 meter hoog en hard binnen. Bas zijn eerste van het seizoen en meteen een punt waard.

Zo sluiten we de competitie af op de vijfde plaats in de competitie. Een prima resultaat waarbij we ons gekwalificeerd hebben voor Europees voetbal. Volgende week de eerste ronde, in Meppel. Tot dan!