30-04-2016
3-1

Vandaag werd er afgereisd naar Sportpark Tussen de Leijen voor de ontmoeting met Jeugdig Enthousiasme Kan Alles, in de volksmond ook wel JEKA genoemd.
De eerste 5 minuten ging de wedstrijd gelijk op zonder echte kansen.
Na 7 minuten spelen kreeg JEKA de eerste kans, van dichtbij kon de bal worden ingetikt maar Kane pakte de bal klemvast. Even later was het ook Unitas dat de eerste kans kreeg. Op aangeven van Veron was het Lars die naast schoot.
In de 11e minuut legde Unitas een mooie aanval op de mat. Via Veron ging de bal naar Jip, hij speelde de bal naar Lars en hij legde de bal klaar voor Sam. Met een mooie krul vloog de bal in de linkerbovenhoek, 0-1. Unitas kon niet lang genieten van deze voorsprong, want drie minuten later was er een aanval van JEKA over links. Het eerste schot dat uit deze aanval volgde kon nog worden gepareerd door Kane, maar op de rebound was hij kansloos, 1-1.
Tien minuten voor de rust was het wederom JEKA dat een treffer wist te maken. De spits draaide weg bij Binc, ging alleen op Kane af en schoot de bal in de verre hoek binnen, 2-1.
Net voor rust hield Kane Unitas nog in de wedstrijd door redding te brengen op een schot en pakte de bal klemvast.
Na de rust probeerde Unitas jacht te maken op de gelijkmaker, maar kon het geen vuist maken.
In de 5e minuut na rust stond er een speler van JEKA ongedekt, werd aangespeeld door een medespeler en kon eenvoudig in de verre hoek binnen schieten, 3-1.
Vijf minuten later leek Unitas de aansluitingstreffer te maken. Lars werd op rechts ervandoor gestuurd, snelde voorbij een tegenstander en legde de bal breed op Jermy. Helaas wist hij deze kans niet te benutten.
Unitas speelde inspiratieloos en was zoekende en kon in het resterende deel van de wedstrijd niets meer aan de stand veranderen. Door dit verlies hebben de mannen het bereiken van de 2e plaats helaas niet meer in eigen hand.
De laatste competitiewedstrijd is uit tegen het lastige DESK in het pittoreske Kaatsheuvel.
Nu maar hopen dat de mannen de competitie nog op een mooie manier af kunnen sluiten.